Konkurshjælp Danmark hjælper med konkurs og rekonstruktioner, men det er langt meget mere end det.

Konkurshjælp Danmark samarbejder endvidere med eksterne nedlukningseksperter, mulige købere at dit selskab, afviklingsdirektører og andet i den retning.

I dette tilfælde vil vi fungere som en opgaveformidler, som finder det vores kunder ønsker. Derudover har vi et team, som f.eks. hjælper håndværksvirksomheder med nye opgaver i en startfase og på denne måde kommer du godt fra start.

Vi hjælper også de personer videre i en jobfunktion, som ikke længere ønsker eller kan være selvstændig.

Her er referencer fra nogle af de kunder vi har hjulpet:

***** (5 stjerner)

Referencer

Vi var på vippen til at gå konkurs og samtidig stod vi og skulle leverer 750 kuverter til DM i svømning sammen med flere andre kunder. Tusind tak for hjælpen med rekonstruktion af vores virksomhed på et presset tidspunkt.
Bjarke
Cateringfirma
Jeg havde arbejdet for en del store byggefirmaer, som ikke betalte det de skyldte mig. Jeg undgik en konkurs og endnu bedre så undgik jeg en personlig konkurs. Konkurshjælp Danmark fik afværget problemerne, hjalp mig med at lukke virksomheden på en god måde samt med at starte et nyt job med nye glade kræfter.
Erik
Rådgivende Ingeniørvirksomhed
Moms indbetalinger løb fra os og vi kunne ikke overskue det. Jeg kunne ikke sove om natten og var klar til at opgive min virksomhed og starte som ansat. Med en ny start og en rekonstruktion, lykkedes det mig at beholde virksomheden samt gøre den stærkere. En stor tak til Konkurshjælp Danmark som bare gjorde en stor forskel.
Steffen
Kendt design møbelkæde
Jeg fik kontaktet Konkurshjælp Danmark lidt for sent, da både virksomheden var gået konkurs og det samme var jeg personligt. Konkurshjælp Danmark var fantastiske. De satte mig igang med med en ny virksomhed. Faktisk fik jeg hjælp med nye kunder også. Mange gange tak.
Henrik
Malermester
Tak for hjælpen med assistance da vores gamle familie ejet firma måtte lukke. Tak for hjælpen med ny start og nye veje.
Per
Transport og speditionsfirma
Jeg fik hjælp med salg af nogle af mine ejendomme samt fik flyttet de resterende ejendomme. Jeg frygtede en konkurs og en personlig konkurs, men Konkurshjælp Danmark klarede paragrafferne. Tak for god indsats.
Ole
Ejendomsselskab
Min makker var gået konkurs med en af hans andre virksomheder. Konkurshjælp Danmark hjalp først ham med rekonstruktion og derefter os med spaltning samt overdragelses aftaler på nye aktiviteter. Deres projektleder, advokat og revisor gjorde en formidabel indsats – uden dem var det ikke gået. Tak for hjælpen.
Morten
Stor tatoverings virksomhed kendt fra tv
Vi havde drevet virksomhed som udlejet hoppeborge, opstillet kaffeautomater samt Cafeer. Desværre havde vi nok beholdt medarbejderne for lang tid i en svær tid. I stedet for at vi gik konkurs, så endte det med en lykkelig rekonstruktion. I dag har vi en stærk virksomhed. Tusind tak.
Lars
Aktion virksomhed
Jeg havde hørt om Konkurshjælp Danmark igennem en kammerart som havde fået hjælp med nogle økonomiske udfordringer. Jeg spurgte om de kunne hjælpe mig med en almindelig bolighandel. Her fik jeg god hjælp fra en af deres advokater. Jeg sparede penge og de lavet et godt stykke arbejde. Nu nyder hele familien vores nye hus.
Martin
Bolighandel
Vi havde solgt software og var flere ejere. Den ene ejer skulle ud og selskabet skulle afvikles. Super – service.
Morten
IT-firma
Mit holdingselskab undgik at gå konkurs med en fantastisk indsats fra Konkurshjælp Danmark. Det glemmer jeg aldrig.
Thomas
Holding selskab
Dårlige betalere og en periode med mindre at lave. Jeg var klar til at opgive. Et fantastisk stykke arbejde af Konkurshjælp Danmark – kæmpe stort:tak for det!!
Michael
Tømrervirksomhed